consult met paragnost
icon-gi-ico-9

VEELGESTELDE VRAGEN

Lees hier de meest gestelde vragen over onze paragnosten, helderziendheid, toekomst voorspellen, tarotkaarten, uw horoscoop en de werking van de website paragnostonline.net.

Kan u de antwoorden op uw vraag hieronder niet vinden,
dan kan u deze stellen via het contactformulier.

We zijn allemaal individuen en de ene voelt zich nu eenmaal meer aangesproken tot het ene paragnost dan het andere. Elk paragnost heeft zijn of haar eigen gaven en specialiteiten, maar ook een eigen manier van de zaken naar u over te brengen. Het ene paragnost legt de kaarten, een ander stelt gerichte vragen of heeft een geboortedatum nodig. Laat u dus na een eerste spiritueel consult niet ontmoedigen, er is vast een paragnost waar u zich goed bij voelt.

Wanneer je twijfelt welk paragnost te contacteren voor een consult, lees dan eerst eens de getuigenissen van andere bezoekers.

Nadat u uw foto gratis doorstuurde naar een paragnost, moet u zelf contact opnemen met de paragnost waar u de foto naar doorstuurde. Dat kan onmiddellijk of op een later tijdstip, u kan deze contacteren via telefoonadvies of via e-mailconsult. Verwijs aan de telefoon of in de e-mail steeds naar uw doorgestuurde foto en het tijdstip dat u de foto doorstuurde.

Wanneer u een e-mailconsult aangaat met een een paragnost, dan ontvangt hij of zij onmiddellijk hiervan een melding. Onze paragnosten werken op zelfstandige basis en kiezen hun werktijden zelf. Sommige paragnosten werken soms tot laat op de bellijn waardoor ze pas de dag nadien tijd hebben om uw e-mailconsult te beantwoorden. Wij moedigen onze paragnosten aan om uw e-mailconsult zo spoedig mogelijk te beantwoorden, uiterlijk binnen de 48u.

Indien uw e-mailconsult uitzonderlijk toch eens niet binnen de 48u zou worden beantwoord, gelieve ons dit te melden via het contactformulier. Dan ontvangt u de gemaakte kosten terug als credits in uw account.

Onze website toont live de status van een paragnost, wij kunnen deze niet zelf manipuleren. Een paragnost in gesprek is dan ook echt in gesprek met een klant. Sommige paragnosten houden consults die wat langer duren. Of ze worden onmiddellijk opgebeld van zodra ze inhaken door een andere klant. Voor u lijkt het dan misschien dat ze nooit beschikbaar komen. We raden u aan om nog even geduld te hebben, een belverzoek in te dienen of een e-mailconsult met deze consulent aan te vragen.

Eerlijk is eerlijk. Een account aanmaken bij paragnostonline.net kost je geen geld. Als je een account hebt aangemaakt, dan geniet je van acties, gratis belminuten, krijg je extra mogelijkheden en functies, kan je favoriete paragnosten aanduiden, gratis je daghoroscoop lezen en ontvangen,... ontvang je een persoonlijke code en zoveel meer.

Voor welke diensten moet ik dan wel betalen? U betaalt enkel wanneer u gebruik wenst te maken van onze betalende diensten. Met een paragnosten-account belt u aan een voordeliger tarief met onze paragnosten en kan u tevens aan een gunsttarief een e-mailconsult aangaan met een paragnost.

Indien u uw wachtwoord vergeet, dan sturen wij het stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord op naar uw e-mailadres.

Via uw paragnosten-account kan u van overal ter wereld anoniem vragen stellen aan onze paragnosten. De antwoorden van onze paragnosten worden naar het e-mailadres van uw account doorgestuurd. Een paragnost krijgt uw e-mailadres nooit te zien.

Wenst u liever volledig anoniem te blijven? Geef dan het fictieve e-mailadres paragnost@test.com op. U dient uw wachtwoord dan goed te onthouden, want u ontvangt van ons dan geen stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord. Maakt u als anonieme klant gebruik van onze mailsessies, dan kan u de antwoorden van onze paragnosten steeds nalezen in uw account bij de rubriek mailhistoriek.

Bent u zeker dat u de getuigenis plaatste op paragnostonline.net? Wanneer u de getuigenis plaatst op onze mobiele website of app of wanneer u deze plaatst op een andere domeinnaam, dan zal de getuigenis niet te zien zijn op op paragnostonline.net. Het kan bovendien tot 48u duren alvorens uw getuigenissen op onze websites zichtbaar worden. Als u een getuigenis plaatst voor een bepaald paragnost, dan is het mogelijk dat deze getuigenis enkel op de profielpagina van dit paragnost wordt weergegeven. Niet alle getuigenissen worden op de homepagina of op de overzichtspagina getoond. De getuigenissen worden in omgekeerde chronolgische volgorde getoond. Wanneer een paragnost meerdere getuigenissen ontvangt, dan worden enkel de meest recente getoond.

Wanneer een paragnost niet akkoord gaat met een geplaatste getuigenis, dan heeft deze, na overleg en na gegronde redenen, het recht deze te laten verwijderen.

Haak bij een storing of slechte kwaliteit aub in en probeer een nieuwe connectie op te starten. Doet hetzelfde probleem zich opnieuw voor, noteer dan het tijdstip en de naam of pincode van de gebelde consulent. Wanneer u ons vervolgens contacteert, dan kunnen wij u in de account vergoeden voor de verloren credits.

Wanneer u belt met een paragnost, dan zal ons systeem connectie maken tussen uw telefoonlijn en de telefoonlijn van de door u geselecteerde paragnost. Er kan zowel aan uw kant als aan de kant van de consulent een technisch probleem voordoen. Gelukkig gebeurt dit niet al te vaak.

U wenst zich graag aan te sluiten bij ons team van paragnosten. Dat kan. Je moet als paragnost wel minstens 18 jaar oud zijn en beschikken over een vaste internet of telefoonlijn. Je werkt op zelfstandige basis en bepaalt dus zelf wanneer je wenst te werken op onze website.

Neem onderaan deze pagina contact met ons op via "Consulent worden"..

Probeert u aub minstens 3 maal. Wanneer u uw persoonlijke code ingeeft dan herkent ons systeem de toon dat overeenkomt met het cijfer dat u ingeeft. Soms komt het signaal slecht door bij bepaalde type telefoons. Lukt het nog steeds niet na 3 keer proberen? Neem dan contact op via het contactformulier, dan bezorgen we u een nieuwe persoonlijke code.

Wanneer u het saldo van uw account oplaadt, gelieve dan na de betaling op de knop 'bestelling afronden' te klikken. Wanneer u dit niet doet, dan kan het tot 30 minuten duren alvorens de bank met ons contact opneemt en wij de betaling ontvangen.

Druk na het betalen op de knop 'bestelling afronden', dan wordt het bedrag onmiddellijk aan het saldo van uw account toegevoegd.

Onze website toont live de status van een paragnost. Is de status op de website ondertussen verandert naar in gesprek? Dan is het zo dat een andere klant enkele seconden voor u dezelfde consulent heeft opgebeld. Daar kunnen we spijtig genoeg niets aan doen.

Is de status op de website van deze consulent nog steeds beschikbaar dan heeft de consulent op dat ogenblik een privégesprek zonder zich uit te schakelen op de website. Gelieve ons te contacteren via het contactformulier. Wij schakelen deze consulent uit en vergoeden u in de account voor de verloren credits.

Soms werkt een paragnost niet voor enkele dagen. Zijn ze ziek of even op reis.
Klik onderaan op "Consulent zoeken".

Wanneer een paragnost in dit overzicht staat, dan kan u er van op aan dat ze binnenkort weer online zullen komen

KWALITATIEVE PARAGNOSTEN

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van gezondheid, liefde en vriendschap, carrière of financiën?

Bel vandaag met een paragnost en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP