reviews online paragnost

REVIEWS OVER ONZE SPIRITUELE ONLINE PARAGNOSTEN

Integere online paragnosten staan klaar voor u, lees hieronder de reviews. Lees hier wat anderen over onze spirituele online paragnosten schrijven.

1 woord voor deze prachtdame, buitengewoon. Kan wat een ander niet kan, voorspellingen komen uit en kan de situatie beschrijven zoals het is zonder veel vragen te moeten stellen. Top.

review 5   review geplaatst door Babs voor online paragnost Cassandra
Lieve Nellekke, Ik spreek u nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Superblij met u op de lijn. Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi persoon. Echt een aanrader. Dank u wel lieve Nellekke voor alles. Liefs.

review 5   review geplaatst door Koppige Steenbok voor online paragnost Nellekke
Lieve Isha, Eergister belde ik je over een woning die ik ging bezichtigen.Je had er geen goed gevoel bij, er zou iets met de buren zijn. Gister bij de bezichtiging gebeurde precies wat je al voorspelde; de buurman kwam klagen over geluidsoverlast. Je had het echt helemaal goed gezien. Dank lieverd. Kijk er naar uit je binnenkort te bellen met het nieuws over het huis vlakbij het park. Veel liefs.

review 5   review geplaatst door NM voor online paragnost Isha
Hoi lieve Sophia Je bent een lieve rustige vrouw die altijd gelijk heeft en die ook altijd goed helpt met alle vragen die je hebt en je kan altijd met je lachen en wat je in je kaarten ziet klopt ook allemaal en wat je als tip geeft ga ik zeker wat mee doen voor met alles en vooral met de dieren als de dingen uit komen en en als het me gelukt is die tip die je gaf dan ga ik je zeker bellen en laten weten.

review 5   review geplaatst door Patricia voor online paragnost Sophia
Ne kadar rahatlatici, huzur verici bir ses tonunuz var. Hem kartlara bakildi ve ona gore yorum yapaldi, hemde insani yondende nasihatlar verildi. Cok memnun kaldim. Sadece bir falci ile konusmadim, ben daha cok nasihat veren bir abi bir kuzen, bir baba gibi dinledim onu.

review 5   review geplaatst door Seyran voor online paragnost Erkan
Dankjewel lieve Blessed. Wat jij doet is zo fijn, je geeft vertrouwen en positiviteit. Jij bent ook een super leuke persoonlijkheid. DANKJEWEL. Liefs, Karin.

review 5   review geplaatst door Karin voor online paragnost Blessed
Negilia, bedankt bedankt bedankt Negilia. Ik sprak je een maand terug en je wist me precies te vertellen wat ik over 3 a 4 weken mocht verwachten. Negilia, je voorspelling is vandaag in mijn voordeel uitgekomen, zoals jij het tegen me zei. Jij kan wonderen verrichten. We praten binnenkort uitgebreid hierover. Wat ben je geweldig Ik ben je zeer dankbaar. Liefs WT.

review 5   review geplaatst door WT voor online paragnost Negilia
Gazali doet zijn werk heel accuraat zijn readings kloppen tot aan de puntjes is altijd heel verhelderend en de voorspellingen komen uit. Lieve groet van Jane.

review 5   review geplaatst door Jane voor online paragnost Gazali
Kiki, zonder zelf iets tegen jou te zeggen, alles meteen raak. Ik had duidelijkheid nodig in mijn huidige situatie en die heb je me gegeven, waarvoor dank. Ik houd je op de hoogte. Groetjes, Enya.

review 5   review geplaatst door Enya voor online paragnost Kiki
Bedankt voor alles Yuorah. Bedankt voor alles . Dikke knuffel van Daniella. Voor het verdere verloop houd ik je zeker op de hoogte.

review 4   review geplaatst door Daniella voor online paragnost Yuorah
Lieve Louisa, ik heb u gesproken. Het voelde heel vertrouwd aan om met u te praten en je hebt zo goede inzichten. Trudy.

review 5   review geplaatst door Trudy voor online paragnost Louisa
Zoals hij zelf altijd zegt, met beide voetjes op de grond. Geen fantast, een vriendelijke man die me al zoveel advies heeft gegeven. Bel hem al jaren, en zet me iedere keer op de juiste weg. Bedankt Dirk.

review 5   review geplaatst door Solange voor online paragnost Dirk
Oh wat hou ik van haar. ik word spontaan blij als ik haar stem weer mag horen een prachtige vrouw met haar hart op de juiste plek. Haar voorspellingen en haar advies zijn kloppend en ben blij zo een lieve vrouw ontmoet te mogen hebben.

review 5   review geplaatst door Amira voor online paragnost Nina
Lieve, beste Nima Zojuist weer met jou gesproken. Wat je mij vertelde dat hij graag naar mijn jongste zoon kijkt heeft mij geraakt. Er is een mooie klik tussen hen. De dingen die jij hebt verteld zijn zo raak. Het kan niet anders dan dat je met alles gelijk krijgt. Jij behoort tot mijn favoriet. Je bent een lieve, rustige warme vrouw. Hierbij een extra bedankje en dikke knuffel. Veel liefs Daphne xx.

review 5   review geplaatst door Daphne voor online paragnost Nima
Sorry viel weg, zo een gezellige dame. Hoop dat alles mag uitkomen, ik vertrouw er toch op, ik laat het weten grtjs.

review 5   review geplaatst door Sonia voor online paragnost Leandra

spirituele online paragnost KC
KC
Goede aanwijzingen gegeven aangaande mijn angst over mijn job. Ook mij gecomplimenteerd, en das ook fijn om eens te horen. Bedankt.

review 5   review geplaatst door Adrienne voor online paragnost KC

spirituele online paragnost Jos
Jos
Jos, had gelijk weer. Had andere gebeld en die waren niet zeker over dat hij zou komen en dat hij twijfelde of hij zou komen. JOS niet, hij was zeker dat hij komt en ook niet dat hij twijfelde. En heb gecheckt aan de persoon. Dank je wel jos.

review 5   review geplaatst door Sfinx voor online paragnost Jos

spirituele online paragnost Sim
Sim
Dankje wel voor ons goed gesprek en om de kaartjes te leggen. Dit doet veel deugd. De verbinding viel uit. Heeel veel dank.

review 5   review geplaatst door Anoniem voor online paragnost Sim
Lieve Jayna, wat ben jij goed zeg. Een zeer verhelderende reading gehad. De tijd zal het leren. Ik blijf positief en heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik heb fijn en openlijk met je kunnen praten. Je had je zegje in het begin al gedaan en zonder dat ik je iets verteld had, klopte t exact. Dank je wel. ook veel licht en liefde voor jullie. liefs Suzanne .

review 5   review geplaatst door Suzanne voor online paragnost Jayna
Had een zeer aangenaam gesprek. Ze wist exact over mijn kinderen hoe ze zijn als persoontje. Zeker een aanrader. Dank je wel.

review 5   review geplaatst door Malika voor online paragnost MathildaNili

spirituele online paragnost KC
KC
Treffend hoe je dingen wist te vertellen. Je hebt mij gerust gesteld en een weg laten zien. Hiervoor wil ik je enorm bedanken. Ik ga vol moed en vertrouwen het nieuwe jaar in. Dank je wel. Lieve groet.

review 5   review geplaatst door Ns voor online paragnost KC
Lieve Negilia, Heb je net weer gesproken. Een kort maar een fijn gesprek. Bel gauw terug.

review 5   review geplaatst door S voor online paragnost Negilia
lieve cassandra, je voorspelling is weer uitgekomen, je had weer gelijk.

review 5   review geplaatst door . voor online paragnost Cassandra
lieve Nina, je bent echt een lieverd. Jij stelt mij gerust en de voorspellingen kloppen. Dank je wel.

review 5   review geplaatst door Christel voor online paragnost Nina
Lieve Negilia, Bedankt voor uw reading. U bent een topper. Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.

review 5   review geplaatst door H.H. voor online paragnost Negilia
soms spreek je iemand die meer kennis van zaken heeft dan de meeste in hun pink. Niemand kon mij lezen Nona-Jo wel. Buren-ruzie inzicht gegeven. Werk helderheid gegeven plus uitkomst. Vragen over kinderen-jeugdzorg tot in de puntjes voorspelt. Dat ik rust moest nemen daar had ze wel een punt, genomen en in een betere energie gekomen. Ze leest met haar ogen, ze voelt met haar gevoel. God Nona-Jo ben je zo dankbaar dat uit al die mediums jij alleen mij kon lezen en veel dingen zijn uitgekomen. Liefs je trouw vriendin E.E.

review 5   review geplaatst door E.E. voor online paragnost Nona-Yo
Hallo John, fijn gesprek en nieuwe inzichten gekregen. Dank voor je mooie woorden. BEDANKT voor de verhelderende toekomstvoorspelling. Warme groetjes . Anita.

review 5   review geplaatst door Anita voor online paragnost John
Lieve Nona-Yo . Ik kan nog steeds niet geloven dat jou voorspelling is uitgekomen. Jou getallenkaart klopte precies. Hartstikke bedankt.

review 5   review geplaatst door Ingrid voor online paragnost Nona-Yo
De meest zuivere op deze lijn. Hij ontvangt heldere boodschappen die ook uitkomen. Dank je wel. In gedachten bij u, Kato.

review 5   review geplaatst door Kato voor online paragnost Gunter
Lieve Anou. Wat geweldig ben je, elke keer weer als ik je aan de lijn krijg. Ik hou van jouw adviezen, je bent eerlijk en goed. bedankt daarvoor. Tot horens, Galina.

review 4   review geplaatst door Galina voor online paragnost Anouk
Wat een mooi consult gaf Thaiis. Zo zuiver en eerlijk. Je hoort me binnenkort weer. Helena.

review 4   review geplaatst door Helena voor online paragnost Thaiis
Oceana is zo een topper. Zij weet duidelijk de situatie te schetsen. Een van de beste paragnosten die ik ooit heb gesproken. Een aanrader. Dank je. Warme knuffel en tot snel. Ella.

review 5   review geplaatst door Ella voor online paragnost Oceana
Lieve Zoya, wat een geweldig helderziende bent u. Alles wat u had voorspeld is uitgekomen. Heel erg bedankt voor het mooie telefoonconsult. U bent erg begripvol. Tot binnenkort.

review 4   review geplaatst door Marcha voor online paragnost Zoya
wauw Tessa ik ben heel tevreden dat ik u heb leren kennen uw voorspellingen komen echt uit i.v.m. mijn operatie , je komt direct to the point houd je niet langer bezig dan nodig en altijd even vriendelijk tot later jammer dat de sterren maar tot 5 gaan anders.gr.fr.

review 5   review geplaatst door Lenssens francine voor online paragnost Tessa
Lieve mensen, Als je met iets zit bel zeker OLGA. Ze komt niet af met zever. Ze luistert naar je en ze begrijpt hoe de mensen en de wereld in elkaar zit, ze is een top vrouw. Bedankt liefste Olga. Voor jouw dikke steun.

review 5   review geplaatst door Gaelle voor online paragnost Olga

spirituele online paragnost Sid
Sid
Lieve Sid Vandaag jou uitgebreid gesproken. Je voelt zaken scherp aan. super bedankt voor alles.

review 5   review geplaatst door Tessa voor online paragnost Sid
Lieve Leandra, Even een update over mijn tweelingziel. Hij heeft eindelijk contact opgenomen met mij. En niet alleen dat maar ook eindelijk zijn gevoelens voor mij geuit. Ik kon het niet geloven, je had al die tijd gelijk. HIJ HOUDT ECHT VAN MIJ. Dankjewel Lieve Leandra. Groetjes M.

review 5   review geplaatst door M voor online paragnost Leandra
Wat een aangename, eerlijke vrouw. Eerlijk maar toch met zachtheid en ze geeft je tips. Een topper.

review 5   review geplaatst door Annick voor online paragnost Sabina
Lieve Mathilda, het is altijd zo gezellig om met je te kletsen. Alles wat je zegt klopt tot in de details, je voorspellingen komen ook altijd uit. Je geeft de beste adviezen en bent heel zuiver. 1 van de beste op de lijn en de leukste haha liefs, Ratna.

review 5   review geplaatst door Ratna voor online paragnost MathildaNili
Zeer tevreden Eerlijk en geeft je een goede inzicht.

review 5   review geplaatst door Liselotte voor online paragnost Lisa
Je voorspelde voor me dat er veranderingen zouden komen in de liefde met een week heb een leuke jongen ontmoet en een goede klik is er ook nog wacht met smart op de volgende voorspelling.

review 5   review geplaatst door Stella voor online paragnost Lola
lieve Amber ik wilde je toch een getuigenis schrijven en het bedanken van het mooie gesprek dat we hadden en de inzichten die je me gegeven hebt, en ik beloof je er aan zullen werken. Ook alles wat je een jaar geleden al had gezegd is uitgekomen mijn dank hiervoor dat wilde ik je ook nog meegeven, bedankt lieve Amber.

review 5   review geplaatst door Lis voor online paragnost Amber
Lieve Blessed, ik moest echt even een bericht achterlaten voor jou. Ik belde je net op, in de war en down. Je hebt in een korte tijd veel positieve boodschappen meegegeven. Jouw voorspellingen blijven dan ook hetzelfde in positieve zin. Bedankt voor vandaag en de andere keren. Je bent een superlief mens met leuke humor. Ik bel je gauw weer en hopelijk dan met goed nieuws dat er weer contact is met F. Liefs, FF hopelijk weet je wie ik ben. Xx.

review 5   review geplaatst door FF voor online paragnost Blessed
Whaauw, ik ben zo blij met jou op deze lijn. 2 keer gevraagd wanneer ik hem ging zien. Twee keer met een datum gekomen en ook allebei zijn ze uitgekomen. Dankjewel x .

review 5   review geplaatst door S. voor online paragnost Monique
Hoi Arend Hoe je het doet weet ik niet maar je slaagt de bal er niet naast morgen mag ik gaan kijken naar een huis. En ja die boot zal dan een ferry hebben geweest he. Bedankt Arend.

review 5   review geplaatst door Rita voor online paragnost Arend
Lieverd, ik heb je vandaag na een lange tijd gesproken. Ik heb je teruggegeven dat je voorspelling destijds is uitgekomen over m, n werk en salaris. Vandaag heb je me een mooi consult gegeven, zoals je het zelf zo mooi noemt de waarheid. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.

review 5   review geplaatst door Anoniem voor online paragnost Desteny
Eerste gesprek was gelijk raak, Louisa wist dingen te vertellen die weinig mensen uit mijn omgeving wisten. Na het gesprek voelde ik een rust over me heen en heb ik ook dingen kunnen loslaten. De gesprekken erna waren even wonderbaarlijk als het eerste gesprek. Louisa is echt een topper, super dat ze geen hulpmiddelen gebruikt en heerlijk oprecht, lief en direct.

review 5   review geplaatst door JC voor online paragnost Louisa
Lieve Louisa, wat is het even een soap bij mij. En je hebt gelijk, wat heb ik een bepaald type man. Maar wat ben jij ontzettend goed. Voor mij de 1 en de topper van deze website. Tot snel liefs, Stefanie.

review 5   review geplaatst door Stefanie voor online paragnost Louisa
Antonia heeft me vanop afstand een healing gegeven. Ik kon heel goed een verlichting en ook een innerlijke warmte ervaren. Ze heeft me bovendien ook adviezen gegeven, die ik zeker ga opvolgen. Dank u wel, Antonia.

review 5   review geplaatst door Ren voor online paragnost Antonia
Louise je hebt gelijk er zit geen motor olie in de auto.

review 5   review geplaatst door S voor online paragnost Louisa
Lieve Nima, ik ben verbluft. Hoop dat je echt gelijk krijgt. Ook ben je een lieve vrouw. Dankje. Lieve groet Daphne xx.

review 5   review geplaatst door Daphne voor online paragnost Nima
Lieve Anouk, jij weet inmiddels als geen ander hoe sceptisch en kritisch ik ben en iedere keer wanneer ik je bel en jij een voorspelling doet denk ik steeds, dat kan gewoon niet, dit komt nooit uit en toch weet je mij iedere keer weer het tegendeel te bewijzen, ik sta er echt van te kijken. Man man man wat ben jij goed. Al sinds ik je bel hou je vol dat de man waar ik al zo lang contact mee heb voor mij gaat kiezen en dat dat gaandeweg duidelijk zal worden. Ik had al afstand van de man genomen en ik zei nog tegen je: nee voor mij is het nu genoeg geweest. Jij zei: dan zul je stevig in je schoenen moeten staan want hij laat je echt niet gaan, hij houdt van je en ja hoor. Wat ik voor onmogelijk hield is gebeurd. Wat je voorspelde is uitgekomen, bizar gewoon. Je bent recht door zee en eerlijk en als je iets niet ziet gebeuren zeg je het ook zoals het is en dat vind ik ontzettend fijn. Dank je wel voor alle gesprekken en voorspellingen, ik ben inmiddels een trouwe beller en ik hoop dat ik je nog heel vaak mag spreken. Kan ik ergens 10 sterren noteren? Je bent geweldig.

review 5   review geplaatst door Sweety voor online paragnost Anouk
Lieve Olga, Bedankt dat je altijd naar mij luistert naar alle zorgen, wijzend naar de positieve dingen en het beetje hoop in morgen. Bedankt dat je er altijd voor mij bent tijdens mijn felste regenbuien en in mijn mooiste zonneschijn, Dankjewel dat je er altijd bent met wijze raad, voor al die keren dat je met mij praat. Liefs NY.

review 5   review geplaatst door NY voor online paragnost Olga
hoi Marja, dank je wel voor ons gesprek ik heb veel steun aan je gesprekken dank daar voor. Het is gelukt ik ga naar leiden en ja ook daar in had je gelijk hij heeft gereageerd.

review 5   review geplaatst door Anoniem voor online paragnost Marja
Fantastisch medium.Rustgevend, voelt scherp en goed aan en geeft vertrouwen.

review 5   review geplaatst door Anoniem voor online paragnost Asteria
Fantastische.geweldige.lieve Anouk,ik belde je regelmatig met steeds weer de zelfde vragen.de laatste tijd wat minder omdat het altijd gaat zoals jij me vertelde.geweldig gewoon.ik hoef me dus nergens druk om te maken.je verdiend een dikke pluim en nog veel meer.liefs Anneke.

review 5   review geplaatst door Anneke voor online paragnost Anouk
Lieve Nelleke Het is echt ongelooflijk wat jii kan zien omdat jouw voorspellingen uitgekomen zijn. Je bent echt zo goed dat ik er steeds over verbaasd ben. Ik ben je erg dankbaar dat je me inzichten laat zien en mij adviezen geeft. Jouw voorspellingen komen uit. Heel knap. Dankjewel dat je er voor mij bent. Tot gauw XXXX.

review 5   review geplaatst door Anoniem voor online paragnost Nellekke
Lieve Marya, jou voorspellingen komen iedere keer weer uit. Je bent ook een heel fijn persoon om mee te praten. Je bent meer dan 5 sterren waard.

review 5   review geplaatst door Cindy voor online paragnost Marya
Lieve Negillia Bedankt voor je geduld je kon me precies uitleggen wat er speelde. Ik neem zeker weer contact met jou op want je bent een topper.

review 5   review geplaatst door Ingrid voor online paragnost Negilia
Moeilijk te pakken. maar de reden ervan is ook evident. met name haar accuraatheid.

review 5   review geplaatst door Fons voor online paragnost Nellekke

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer online paragnost, mailsessies met online paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP